Kick off Light Challenge 2021

Kick off Light Challenge 2021

Op 29 september 2021 gaat de vijfde editie van de Light Challenge van start. We vieren dat in het Posthuis theater in Heerenveen.

Op deze startbijeenkomst presenteren alle teams en gemeenten zich en krijgen de deelnemende teams officieel de opdracht overhandigd. De presentatie van de kick off is in handen van Joris Putman. De bijeenkomst vindt plaats in het Posthuis theater in Heerenveen.

De kick off is als vanouds een feestelijk moment. Studenten, gemeenten en partners ontmoeten elkaar voor de eerste keer, tevens is dit de dag dat de opdracht officieel wordt overhandigd. Partners en sponsoren tekenen hun overeenkomst in de Truck van de toekomst van Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend vindt het eerste Light Challenge Debat plaats, deze keer met als thema Klimaatactie. Ruud Koornstra, de Nationale Energiecommissaries, zal optreden als gespreksleider.

De kick off is de eerste gelegenheid voor de studenten om hun kennis een boost te geven. Namens de Floriade geeft Sandra van Beers een masterclass over de verbinding met de Floriade die deze editie van de Light Challenge een extra dimensie geeft. Daan Roosegaarde, wereldberoemd  kunstenaar, ondernemer, uitvinder en ontwerper, geeft een inspirerende masterclass over het thema Glowing Nature.

Inschrijven

vrijdag 2 oktober 2020 @ 13:16 uurpermalink

Naar het overzicht

Terug naar boven