OVL Symposium 2021

OVL Symposium 2021

NSVV, OVLNL, LightChallenge en Acquire Publishing nodigen u graag uit voor het OVL Symposium 2021 dat we dit jaar live gaan doen in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het symposium biedt inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium.

Wat mag u verwachten

Eindelijk weer eens een moment om ‘in het echt’ bij te praten. Ontwikkelingen te bespreken, ervaringen uit te wisselen en afspraken te maken. Maar uiteraard ontbreekt de inhoud niet. NSVV, het LichtontwerpAtelier en Young Watt verzorgen elk een sessie die drie keer worden aangeboden. Zodat u ze allemaal kunt volgen.

Verder wordt het programma van het symposium mede ingevuld in samenwerking met de Light Challenge. U wordt bijgepraat over deze innovatiewedstrijd en krijgt interessante presentaties te horen van de aangesloten partners en hun bijdrage aan de Challenge.

En verder is er traditiegetrouw ruimte voor de uitreiking van het IGOV-speldje dat wordt uitgereikt aan een OVL-er die zich heeft onderscheiden door zich in te zetten voor het vakgebied. Verder wordt de lustrumuitgave van 5 jaar OVL-monitor uitgereikt en is deze daarna voor iedereen beschikbaar. De NSVV reikt ELE-certificaten uit aan de eerste twee Nederlandse kandidaten die het European Lighting Expert Outdoor examen met succes hebben behaald.

Avondprogramma

Als extra netwerk- en inspiratiemoment organiseren we in samenwerking met de gemeente Utrecht een avondprogramma met diner én stadslichtwandeling. Inspirerend én alle tijd om rustig bij te praten met vakgenoten tijdens de wandeling.

Tarieven

Leden van NSVV, OVLNL of Acquire Publishing betalen € 95,- (onkosten)vergoeding voor deelname. Geen lid? Dan is de bijdrage € 195,-. Apart aanmelden voor het avondprogramma kan tegen extra een vergoeding van € 49,95. En bedrijven kunnen een tafel sponsoren om daar met hun relaties bij te praten. Het aantal personen kan de sponsor zelf bepalen (tegen een vergoeding van € 99,95 per persoon inclusief bedrijfsnaamsvermelding op de website en op de dag zelf).


Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

dinsdag 5 oktober 2021 @ 13:52 uurpermalink

Naar het overzicht

Terug naar boven