Light Challenge verwelkomt Vialis als nieuwe partner

Light Challenge verwelkomt Vialis als nieuwe partner

Vialis, specialist op het gebied van mobiliteit, is de nieuwste partner van de Light Challenge.

De leefbaarheid in stedelijke omgevingen wordt steeds belangrijker, bewegingsvrijheid is niet langer vanzelfsprekend en mobiliteit komt in het gedrang. Vialis, specialist op het gebied van mobiliteit, zorgt voor beschikbaarheid en een veilige en duurzame doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier kan blijven reizen. Het is de ambitie van Vialis om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft.

De Light Challenge is in essentie de koppeling met licht. Verlichting draagt bij aan verbetering van de leefbaarheid in een stad. En met goede verlichting op straat is het mogelijk om veilig van A naar B te reizen. Door in deze ‘reis’ gebruik te maken van sensoren die onder andere geluid- en uitstoot meten kunnen we prioriteiten geven aan bijvoorbeeld fietsers, voetgangers maar ook vrachtwagens. Via onder andere apps werkt Vialis aan een veilige en duurzame leefomgeving. Samen werken we aan de steden van de toekomst!

De Light Challenge daagt nieuwe generaties uit om tot innovatieve en duurzame concepten te komen. Een toonaangevende wedstrijd waar onderwijs, marktpartijen en overheden elkaar vinden.
Als Vialis vinden we het belangrijk om onze expertise te delen met jong en fris talent en de noodzaak benadrukken van innovatieve ideeën.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven