Clafis

Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS Ingenieus.

Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren. Sinds de oprichting in 2004 ontwikkelen wij ons continu. Inmiddels werken wij met 450 Clafisten vanuit zes vestigingen verspreid over het land aan diverse mooie projecten. Wij zijn er trots op dat wij ons tot de top 17 van Nederlandse ingenieursbureaus mogen rekenen. Maar we zijn nooit klaar! CLAFIS streeft ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor onze mensen én voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie.

Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, daar gaan we voor. Wij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Door onze verbindende werkwijze halen wij het beste in elkaar naar boven en leveren we succesvol complete oplossingen of bieden onze expertise aan op onderdelen van een project. De klant centraal stellen is daarin een belangrijk uitgangspunt. Wij gaan uit van het vinden van de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Welke behoefte is er en welk type dienstverlening past het beste bij de vraagstelling? We diepen het uit en regelen het. Onze collega’s krijgen daarin alle ruimte. Deze flexibele houding, in combinatie met onze marktconforme tarieven, onze persoonlijke benadering en onze no-nonsense mentaliteit, heeft er toe geleid dat wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers inmiddels een vanzelfsprekendheid zijn.

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht is ook wat ons onderscheid in de arbeidsmarkt. Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte organisatie. Een goede werksfeer is essentieel. We gaan open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is het uitgangspunt.

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   Youtube   

« Naar het overzicht

Terug naar boven