Jacqueline Hofstede

Jacqueline Hofstede

Organisatie:
Ynova

Jacqueline Hofstede is de oprichter van YNOVA, een gecertificeerde Common Good onderneming in de Gemeente Súdwest-Fryslân. Jacqueline is een ervaren procesbegeleider en programma manager van het Ynova Innovation Platform en is deskundig op het terrein van Lean & Smart organiseren, Circulaire Businessmodellen én ethisch ondernemen.

"Ik was 10 jaar geleden met veel plezier ambassadeur van de eerste Light Challenge 2011 en jurylid. Er kwamen toen mooie ideeën voorbij. Ik was destijds directeur van De Match - dé incubator van het Noorden - een initiatief van de Rabobank Heerenveen - Zuidoost Friesland." 

Het thema Glowing Nature spreekt Hofstede aan: "De 2021-editie ‘Glowing Nature’ focust sterk op innovatieve concepten in duurzaamheid, gezondheid, gebruik van stedelijk groen en het lokaal benutten van energie op microniveau, om vanuit hier de stap te maken naar licht in de openbare ruimte met hulp van natuur, techniek en wetenschap met ruimte voor groen en biodiversiteit. 'Glowing Nature' associeer ik met warmte en licht en met onze verbinding met de natuur, waar we als mensen onderdeel van zijn. Graag werk ik samen met jongeren aan inspireren, leren én daadwerkelijk innoveren & realiseren. Ik kan ze verder helpen door ze in contact te brengen met de juiste personen uit mijn grote (ook internationale) netwerk. Zo werken we snel en effectief samen aan een betere wereld en de 17 Sustainable Development Goals."

Welke boodschap zou u de teams willen meegeven?
"Leg de lat hoog ! If you can dream it, you can make it. Ontdek je talenten en durf ze in te zetten, in goede samenwerking met de anderen in het team. Vraag hulp!"

Social Media

Linkedin   

« Naar het overzicht

Terug naar boven