Lightronics

LIGHTRONICS, UW PARTNER VOOR DE JUISTE LICHTOPLOSSING

Van woonstraat tot appartementencomplex of warehouse. Wij brengen licht waar u dat wenst. Lightronics is uw partner voor lichtoplossingen in de (semi-)openbare ruimte.

Met onze armaturen creëert u een prettig en veilig licht tegen lagere exploitatiekosten en kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Lightronics produceert en distribueert al sinds 1946 lichtoplossingen en heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij uw project en denken voortdurend mee.

Lightronics is partner van onder meer overheden, openbaar vervoer organisaties, energiemaatschappijen, industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs. Maar boven alles staat de mens centraal: eindgebruikers, opdrachtgevers en onze medewerkers.

Onze missie: slimme verlichting voor een CO2-neutrale toekomst

Licht is een eerste levensbehoefte voor de mens. Wij geven met onze Smart Lighting Solutions invulling aan deze behoefte, en meer! U vindt onze oplossingen overal waar licht nodig is en waar innovatie, kwaliteit en zorg voor het milieu belangrijk zijn. Met onze slimme verlichting realiseren wij een mooie en CO2-neutrale toekomst.

De lichtoplossingen van Lightronics zijn ontwikkeld in Waalwijk, Nederland. Hier zijn onze Reserach & Development afdeling, projectbureau en productiefaciliteit gevestigd. Dankzij geavanceerde productietechnieken, zeer ervaren medewerkers en een uitgekiende interne logistiek zijn de lijnen tussen u als opdrachtgever en de uiteindelijke fabricage kort.

Onze kwaliteitsgarantie

Lightronics onderscheidt zich met een uitgebreide garantie op LED-armaturen van vijf jaar. Met de huidige stand van techniek garanderen wij 100.000 branduren (L80/F10) bij een omgevingstemperatuur van 25 graden Celsius.

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden halffabricaten en eindproducten op vele punten gecontroleerd en getest, conform ISO9001:2015 en ISO2859 (deze beschrijft de steekproefgrootte). Zowel door onafhankelijke partijen als in ons eigen lichtmeetlaboratorium, en altijd met gekalibreerde meetinstrumenten. De veiligheid en prestaties van onze producten worden geborgd door onder meer het DEKRA Led Performance certificaat en het lakcertificaat Qualicoat ISO12944.

Social Media

Linkedin   Facebook   

« Naar het overzicht

Terug naar boven