CityTec

Adviseren, Bedenken, bouwen en perfect werkend opleveren. Als high-end system integrator verzorgt CityTec de complete uitvoering van elk project in openbare verlichting, verkeerregelinstallaties, EV Charge Solutions, Smart City Toepassingen zoals: sensoren, camera's, 5G, dimmen en beheersystemen. Daarnaast is CityTec een zeer ervaren partij in advies, beheer, onderhoud en financiering.

Overheid

Overheden zoals provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeentelijke of provinciale havenbedrijven zijn voor CityTec de grootste klantengroep. Vanuit ons verleden als nutsbedrijf kennen we deze markt door en door en van binnenuit. Ruim 100 gemeenten, waaronder Rotterdam, Utrecht en Den Haag, vertrouwen het beheer en onderhoud van hun openbare verlichtings- en verkeersinstallaties aan ons toe.

Privaat

Beheerders van bedrijventerreinen, industriecomplexen en andere private terreinen, weten CityTec ook steeds beter te vinden. Het inrichten van nieuwe terreinen en het verjongen van bestaande, vraagt om duurzame oplossingen voor openbare terreinverlichting en verkeerstechniek. En die kunnen wij realiseren.

Wij staan voor je klaar

Bij CityTec werken ruim tweehonderd vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor het adviseren, enegineren, beheren en onderhouden van ruim 500.000 lichtmasten, 30.000 verkeerslichten en 2.000 parkeerinstallaties in heel Nederland.

Social Media

Linkedin   Twitter   Youtube   

« Naar het overzicht

Terug naar boven