Founded in Friesland

Voor startups en scale-ups

We zijn er voor ondernemend talent, startups en scale-ups. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst. We bieden support van start tot groei. Met hoogwaardige startupprogramma’s voorzien we in kennis, inspiratie en verbinding met de juiste partners. 

Onze aanpak

Friesland heeft talent, startups en scale-ups nodig die kansen zien en daarvoor gaan. Die durven innoveren, samenwerken en over grenzen heen kijken. Voor die startups is een integraal programma essentieel.

Wij gaan voor een aanpak die al start voordat de bedrijven zijn geboren. Een programma van inspiratie en educatie tot ondersteuning van startups en scale-ups bij exponentiele groei.

Onze pijlers

1. Talent

Wij prikkelen ondernemend talent met inspiratie en kennis en verbinden ze met het juiste netwerk om te starten met ondernemen. Startups en innovatieve ondernemers reiken wij kennis, tools en netwerk aan om talent te werven en te binden om te kunnen groeien.

2. Markt

We bouwen samen met onze partners aan een sterk regionaal ecosysteem met publieke en private launching customers en een (inter)nationaal netwerk om op te schalen.

3. Kapitaal

We zorgen er samen met partners voor dat in Friesland gevestigde startups en innovatieve ondernemers toegang hebben tot de beste regionale en (inter)nationale investeerders en fondsen. In elke fase van innovatief ondernemerschap.

4. Technologie

Samen met de Friese technologieclusters versnellen wij het valorisatieproces van nieuwe technieken en innovaties, zodat talent en innovatieve ondernemers deze ideeën sneller in de markt kunnen introduceren.

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   

« Naar het overzicht

Terug naar boven