Titia Ex

Titia Ex

Mijn naam is Titia Ex – Kunst, licht en publieke ruimte zijn mijn speelveld. De publieke ruimte zie ik als levend organisme. Een steeds veranderende omgeving met een enorme impact op het menselijk gedrag, op onze waarden en op ons handelen. Licht speelt hierin een essentiële rol. Met licht creëer ik, op de grens van kunst, wetenschap & techniek, installaties, in o.a. ziekenhuizen, pleinen, musea of festivals, in binnen- en buitenland.

Ik ben ambassadeur van de Light Challenge, vanwege mijn passie voor licht en het belang van licht in onze leefomgeving. Licht zie ik als metafoor, als visualisatie van het leven, uitwisseling van energie, als poëzie. Glowing Nature is een mooi actueel thema om natuurlijke lichtbronnen uit te diepen en het gebruik van artificieel licht te heroverwegen. Geleidelijk aan zijn we onze lichamelijke gevoeligheid voor natuurlijk licht verloren en in de avond is er een zekere ‘scheefheid’ van licht ontstaan.

Een suggestie voor de teams: Kijk bewust om je heen, onderzoek hoe je licht in je dagelijks leven beleeft en je deze zintuiglijke ervaringen kan toepassen in jullie zoektocht naar het licht.

Social Media

Linkedin   

« Naar het overzicht

Terug naar boven