Zumtobel

De Zumtobel Group is een internationale verlichtingsgroep en een toonaangevende leverancier van innovatieve verlichtingsoplossingen, verlichtingscomponenten en aanverwante diensten. Met zijn merken acdc, Thorn, Tridonic en Zumtobel biedt de groep zijn klanten over de hele wereld een uitgebreid portfolio van producten en diensten.

Zumtobel is een internationaal toonaangevende aanbieder van globale lichtoplossingen voor professionele verlichting van gebouwen, binnen en buiten.

Al 70 jaar ontwikkelt Zumtobel innovatieve en individuele lichtoplossingen, die voldoen aan de hoogste ergonomische, economische en ecologische eisen en esthetische meerwaarde creëren.

Zumtobel biedt, als marktleider op het gebied van innovaties, een veelomvattend gamma aan van hoogwaardige verlichting en verlichtingssystemen voor diverse toepassingsgebieden van de professionele verlichting van gebouwen.

Thorn is een vertrouwde leverancier van betrouwbare, hoogwaardige binnen- en buitenverlichting en lichtmanagement systemen. Door functionaliteit te combineren met technisch geavanceerd design zorgt Thorn voor het juiste licht voor mens, plek en omgeving.

De expertise van Thorn gaat verder dan alleen het product. Voortbouwend op onze meer dan 90 jaar ervaring, bieden we klanten inzicht en ondersteuning van onschatbare waarde. Bij buitenverlichting helpen onze Smart City-mogelijkheden gemeenten om energie te besparen en ruimtes te creëren waar mensen zich veilig voelen. Op het gebied van binnenverlichting innoveren we om comfortabele en efficiënte verlichtingsoplossingen te creëren.

acdc zijn wereldwijde experts op het gebied van verlichtingstoepassingen in buitenarchitectuur, pleinen en landschappen.

Door de fascinerende kracht van licht te gebruiken, stellen we onze klanten in staat creatief te zijn met licht om de manier te veranderen waarop mensen gebouwen, omgevingen en de ruimte om hen heen zien of erop reageren.

Onze compromisloze toewijding aan uitmuntend design zorgt voor het creëren van verlichtingsoplossingen die gevels en bruggen, hotels en woningen, winkelomgevingen en commerciële ruimtes tot leven brengen. Met een collaboratieve en flexibele benadering van producten en ondersteuning, doen we er alles aan om onze klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden.”

Ga voor meer informatie naar z.lighting/group

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   Youtube   

« Naar het overzicht

Terug naar boven